Assegurança de salut privada per a particulars MÚTUACAT

MÚTUACAT ofereix als seus assegurats una gran varietat d’assegurances mèdiques, tant per a particulars com per a treballadors autònoms. Les assegurances de salut enfocades a particulars són un contracte vinculat entre una persona particular i la companyia asseguradora Mútuacat; mitjançant aquest contracte, l’assegurat o els assegurats, a canvi d’un import o una prima, reben assistència sanitària.

Les assegurances mèdiques de Mútuacat per a particulars ofereixen als assegurats d’iSalud unes àmplies cobertures com, per exemple, assistència primària, proves diagnòstiques d’alt nivell, urgències, etc. Avui dia pots trobar dos tipus d’assegurances per a particulars, una assegurança de cobertura completa i l’altra amb cobertures més bàsiques, però que té una prima molt més ajustada que la completa.

Les assegurances per a particulars són molt demanades al mercat i donen accés a la medicina privada de primer nivell. Per als assegurats és molt important tenir la tranquil·litat que, davant de qualsevol imprevist o problema mèdic, puguin disposar de l'ampli quadre mèdic de Mútuacat per donar-los assistència mèdica de forma immediata i ràpida.

Tenir una assegurança mèdica privada de la companyia Mútuacat és sinònim de tranquil·litat per als assegurats particulars perquè saben que, des de qualsevol part del món i en qualsevol moment, tindran accés de forma senzilla, àgil i ràpida a metges i centres hospitalaris de primer nivell. Existeixen diferents modalitats de pòlisses mèdiques com: Tot Salut Bàsic, Tot Salut Familiar Òptim, Tot Salut Familiar Clàssic i Tot Salut Familiar Complet, les quals s’adapten a les diferents necessitats de l'assegurat.

Què inclouen les assegurances mèdiques privades de MÚTUACAT?

Generalment, les assegurances de salut privades inclouen les següents cobertures: medicina general, tot tipus d’especialitats mèdiques, proves diagnòstiques, atenció urgent, cobertura dental, intervencions quirúrgiques i hospitalització, etc. Des d'iSalud et recomanem consultar en detall les cobertures que té cadascuna de les assegurances mèdiques que ofereix cada companyia. Perquè puguis obtenir la màxima informació, tant detalls com cobertures de les diferents modalitats, posem a la teva disposició un assessor personal expert en salut; a més a més, et podrà orientar de quina és la millor opció per a les teves necessitats.

Mútuacat t’ofereix la màxima cobertura assistencial amb un complet i prestigiós quadre mèdic, així com els mitjans tecnològics i les tècniques més innovadores i avançades.

Les assegurances mèdiques de Mútuacat donen accés als seus assegurats a una sanitat privada de primer nivell, i amb la garantia d’una xarxa mèdica formada per 40.000 professionals mèdics i 10.000 centres mèdics concertats.

XAT MÈDIC iSalud inclòs

El médico en tu móvil

  • Exclusiu per a clients iSalud
  • Xateja amb especialistes les 24 hores
Descarrega't l'App:
 
 
 
 
 

Compara, Estalvia i Contracta

Et busquem les millors assegurances i els millors serveis
Afegeix o elimina persones a assegurar