L’assegurança mèdica privada Mútuacat TOT SALUT BÀSIC

La teva assegurança mèdica amb cobertura extrahospitalària des de 20,65 €.

Assistència mèdica privada de primer nivell a un cost molt competitiu.

 
 
 
 
 

Compara, Estalvia i Contracta

Et busquem les millors assegurances i els millors serveis
Afegeix o elimina persones a assegurar
 

Mútuacat TOT SALUT BÀSIC inclou:

  • 1Medicina General
  • 2Totes les especialitats (ginecologia, pediatria, oncologia, etc.)
  • 3Proves complementàries diagnòstiques
  • 4Seguiment i control de l’embaràs
  • 5Fisioteràpia i rehabilitació
  • 6Planificació familiar i Medicina preventiva
  • 7Preu competitiu i sense copagaments
  • 8Assistència en viatge a l’estranger
 

COBERTURA DE PRIMER NIVELL

L’assegurança de salut TOT SALUT BÀSIC et garanteix l’accés a la medicina privada de primer nivell a un cost reduït. Inclou la cobertura assistencial mèdica extrahospitalària que et permetrà evitar les llargues llistes d’espera.

AMPLI QUADRE MÈDIC

Amb la pòlissa TOT SALUT BÀSIC posem a la teva disposició una assegurança mèdica intel·ligent, avalada per un quadre mèdic especialitzat, que atendrà totes les necessitats que se’t puguin plantejar.

TRANQUIL·LITAT

TOT SALUT BÀSIC de Mútuacat i iSalud t'ofereix els millors avantatges perquè puguis gaudir de la medicina privada i les tècniques i metodologia d’última generació. TOT SALUT BÀSIC inclou la medicina ambulatòria (visites mèdiques i proves diagnòstiques). Cobertura tant en el cas de malaltia com d’accident.

ESPECIALISTES

Amb TOT SALUT BÀSIC podràs accedir a un ampli quadre mèdic amb els millors especialistes i fer-te les proves complementàries diagnòstiques que facin falta, a més d’assistència en viatge a l’estranger en cas d’urgència.

Descripció i resum de les condiciions generals de l'assegurança de salut Mútuacat TOT SALUT BÀSIC

descarREga EL pdf de condicions generals

QUÈ OFEREIX TOT SALUT BÀSIC?

L’assegurança de salut TOT SALUT BÀSIC de Mútuacat és una assegurança idònia per a totes aquelles persones que vulguin accedir a la medicina privada de primer nivell a un cost més reduït i sense haver de desembossar copagaments. A partir d’una quota reduïda podràs accedir a la medicina general, especialistes mèdics i fer-te les proves complementàries diagnòstiques que necessitis, així com planificació familiar, medicina preventiva, assistència en viatge a l’estranger i molts més serveis addicionals.

A Mútuacat tens més de 40.000 metges al teu servei, en totes les especialitats mèdiques, els quals pots accedir a través d’una xarxa assistencial de 10.000 centres mèdics concertats. Mútuacat és una mútua de salut sense ànim de lucre, que reverteix tots els beneficis en millorar els serveis que s’ofereixen als mutualistes. Tot això amb l’objectiu de donar als assegurats les màximes garanties assistencials, així com els mitjans tecnològics i les tècniques més avançats.