L’assegurança mèdica privada Mútuacat TOT SALUT FAMILIAR ÒPTIM

La teva assegurança mèdica completa des de 37,25 €.

L’assistència mèdica privada de màxima cobertura que inclou qualsevol tipus d’intervenció quirúrgica i hospitalització.

 
 
 
 
 

Compara, Estalvia i Contracta

Et busquem les millors assegurances i els millors serveis
Afegeix o elimina persones a assegurar
 

Mútuacat TOT SALUT FAMILIAR ÒPTIM inclou:

  • 1Medicina primària i especialitats mèdiques
  • 2Assistència en viatge a l’estranger
  • 3Mitjans de diagnòstic complets (Anàlisis clíniques, Radiodiagnòstic, etc.)
  • 4Hospitalització i intervencions quirúrgiques
  • 5Fisioteràpia i rehabilitació
  • 6Medicina preventiva (Revisió ginecològica, Revisió d’urologia, Revisió pediàtrica, etc.)
  • 7Segona opinió mèdica internacional i orientació telefònica
  • 8Copagament mitjà i una prima molt competitiva
 

AMPLI QUADRE MÈDIC

Amb l’assegurança mèdica privada TOT SALUT FAMILIAR ÒPTIM tens a la teva disposició més de 40.000 metges al teu servei, en totes les especialitats mèdiques, als quals pots accedir a través d’una xarxa assistencial de 10.000 centres mèdics concertats. Troba a iSalud el metge que  et convingui més.

MÀXIMA ASSISTÈNCIA

Amb l’assegurança mèdica privada TOT SALUT FAMILIAR ÒPTIM t’oferim la màxima cobertura assistencial, on s’inclouen totes les garanties mèdiques amb el mitjans i tècniques més innovadors.

TRANQUIL·LITAT

TOT SALUT FAMILIAR ÒPTIM t’ofereix la màxima tranquil·litat per a tu i per a la teva família. Disposaràs de totes les prestacions mèdiques a través d’un equip de professionals que mantindran un tracte directe, ràpid i transparent.

A TOT EL MÓN

Amb l’assegurança mèdica TOT SALUT FAMILIAR ÒPTIM disposes d’atenció urgent en el cas de malaltia no preexistent i/o accident, així com d'assistència per qualsevol cas fortuït, quan siguis de viatge a qualsevol part del món durant un temps màxim de 90 dies.

Descripció i resum de les condiciions generals de l'assegurança de salut Mútuacat TOT SALUT FAMILIAR ÒPTIM

descarREga el pdf de condicions generals

QUÈ OFEREIX TOT SALUT FAMILIAR ÒPTIM?

Amb l’assegurança mèdica TOT SALUT FAMILIAR ÒPTIM disposes de la màxima cobertura assistencial amb tots els serveis mèdics necessaris per garantir la teva tranquil·litat i la de la teva família. Disposes de les màximes garanties i, davant de qualsevol urgència o imprevist, tens atenció urgent en centres hospitalaris, tant a nivell nacional com internacional, en el cas que siguis de viatge a qualsevol part del món durant un temps màxim de 90 dies. Aixi mateix,  queda garantit el servei d’ambulància en el cas de necessitat urgent i justificada.

A Mútuacat tens més de 40.000 metges al teu servei, en totes les especialitats mèdiques, als quals pots accedir a través d’una xarxa assistencial de 10.000 centres mèdics concertats. Mútuacat és una mútua de salut sense ànim de lucre, que reverteix tots els beneficis a millorar els serveis que s’ofereixen als mutualistes. Tot això amb l’objectiu de donar als assegurats les màximes garanties assistencials, així com els mitjans tecnològics i les tècniques més avançats.