L’assegurança mèdica privada Mútuacat TOT SALUT FAMILIAR CLÀSSIC

La teva assegurança mèdica completa amb copagament reduït des de 42,09 €.

L’assistència mèdica privada completa que inclou qualsevol tipus d’intervenció quirúrgica i hospitalització.

 
 
 
 
 

Compara, Estalvia i Contracta

Et busquem les millors assegurances i els millors serveis
Afegeix o elimina persones a assegurar
 

Mútuacat TOT SALUT FAMILIAR CLÀSSIC inclou:

  • 1Medicina primària i especialitats mèdiques
  • 2Atenció urgent i mitjans de diagnòstic
  • 3Intervencions quirúrgiques i hospitalitzacions
  • 4Orientació mèdica telefònica
  • 5Rehabilitació i fisioteràpia
  • 6Segona opinió mèdica en cas de malaltia greu
  • 7Assistència en viatge a qualsevol lloc del mon
  • 8Amb sistema de copagament reduït
 

COPAGAMENT REDUÏT

Amb l’assegurança mèdica privada TOT SALUT FAMILIAR CLÀSSIC tens a la teva disposició les màximes garanties assistencials amb un sistema de copagament reduït. El copagament és l’import que l’assegurat haurà d’assumir cada vegada que realitzi un acte mèdic. En aquest tipus d’assegurança el copagament és reduït.

MÀXIMA ASSISTÈNCIA

Amb l’assegurança mèdica privada TOT SALUT FAMILIAR CLÀSSIC t’oferim una pòlissa completa, on s’inclouen les màximes garanties mèdiques amb els mitjans i tècniques més avançats i innovadors. iSalud t’ofereix les millors condicions i alternatives.

QUADRE MÈDIC

TOT SALUT FAMILIAR CLÀSSIC posa a disposició dels assegurats un ampli i prestigiós quadre mèdic format per més de 40.000 metges, de totes les especialitats mèdiques, així com més de 10.000 centres mèdics concertats a nivell nacional.

SEGONA OPINIÓ

Amb l’assegurança mèdica TOT SALUT FAMILIAR CLÀSSIC, en cas de malaltia greu, ofereix al mutualista la disposició d’una segona opinió mèdica telefònica donada pels més prestigiosos professionals d’àmbit mundial, que l’ajudaran a confirmar el diagnòstic realitzat i a conèixer altres opcions de tractament.

Descripció i resum de les condicions generals de l'assegurança de salut Mútuacat TOT SALUT FAMILIAR CLÀSSIC

descarREga eL pdf de condicions generals

QUÈ OFEREIX TOT SALUT FAMILIAR CLÀSSIC?

L’assegurança mèdica TOT SALUT FAMILIAR CLÀSSIC garanteix als seus assegurats la màxima cobertura mèdica assistencial, amb un ampli quadre mèdic format per més de 40.000 doctors de gran prestigi i amb més de 10.000 centres mèdics concertats. D’aquesta manera es pot accedir a tots els avantatges que ofereix la medicina privada de primer nivell, com immediatesa, evitar llargues llistes d’espera, mitjans i tècniques d’última generació, així com llibertat d’elecció de facultatiu i hospital.

Mútuacat posa al servei de tots els assegurats la millor cobertura mèdica assistencial, amb un quadre mèdic especialitzat i a través d’un equip de professionals que mantindran un tracte directe, ràpid i transparent. A més de les cobertures mèdiques, disposem d’una àmplia varietat de serveis addicionals com orientació mèdica telefònica, que permet accedir a un assessorament mèdic telefònic les 24 hores del dia, tots els dies de l’any; consultes d'homeopatia, quatre sessions de podologia, etc.