L’assegurança mèdica privada Mútuacat TOT SALUT FAMILIAR COMPLET

La teva assegurança mèdica completa sense copagaments des de 49,33 €.

L’assistència mèdica privada completa que inclou la màxima cobertura assistencial sense copagaments.

 
 
 
 
 

Compara, Estalvia i Contracta

Et busquem les millors assegurances i els millors serveis
Afegeix o elimina persones a assegurar
 

Mútuacat TOT SALUT FAMILIAR COMPLET inclou:

  • 1Medicina primària i totes les especialitats mèdiques
  • 2Hospitalització i intervencions quirúrgiques
  • 3Proves diagnòstiques d’alt nivell
  • 4Urgències nacionals i a l’estranger
  • 5Planificació familiar
  • 6Seguiment i control de l’embaràs
  • 7Cirurgia amb o sense ingrés
  • 8Sense cap tipus de copagament
 

MÀXIMA ASSISTÈNCIA

Amb l’assegurança mèdica privada TOT SALUT FAMILIAR COMPLET t’oferim una pòlissa de màxima cobertura assistencial, on s’inclouen les màximes garanties mèdiques sense haver de fer cap tipus de copagament. iSalud t’ofereix els màxims avantatges i condicions.

SENSE COPAGAMENT

TOT SALUT FAMILIAR COMPLET és una pòlissa completa que ofereix els màxims serveis mèdics sense cap tipus de copagament. Això garanteix a l’assegurat la tranquil·litat de saber amb tota seguretat la quota fixa que pagarà cada mes, i no haver de desembossar pagaments addicionals cada vegada que faci un acte mèdic.

COBERTURA MUNDIAL

TOT SALUT FAMILIAR COMPLET garanteix assistència mèdica urgent a qualsevol part del món. El beneficiari tindrà cobertura en el cas que pateixi una malaltia no preexistent i/o accident mentre sigui de viatge a qualsevol part del món durant un temps màxim de 90 dies.

QUADRE MÈDIC

TOT SALUT FAMILIAR CLÀSSIC posa a disposició dels assegurats un ampli i prestigiós quadre mèdic format per més de 40.000 metges, de totes les especialitats mèdiques, així com més de 10.000 centres mèdics concertats a nivell nacional.

Descripció i resum de les condiciions generals de l'assegurança de salut Mútuacat TOT SALUT FAMILIAR COMPLET

descarREga EL pdf de condicions generals

QUÈ OFEREIX TOT SALUT FAMILIAR COMPLET?

L’assegurança mèdica TOT SALUT FAMILIAR COMPLET és una pòlissa de salut completa que inclou, entre d’altres, els següents serveis mèdics: visites a metges de medicina general i totes les especialitats com pediatria, podologia, psicologia, acupuntura, homeopatia, etc.; proves diagnòstiques; planificació familiar; cirurgia amb o sense ingrés; hospitalització mèdica i quirúrgica; seguiment i control de l’embaràs; urgències a centres hospitalaris i servei d’ambulància; hospitalització per a nounats, etc.

TOT SALUT FAMILIAR COMPLET ofereix la garantia mèdica de seguiment i control de l’embaràs, així com l'assistència al part normal o per cesàrea, incloent-hi l'anestèsia epidural. Per tant, s’inclouran els serveis necessaris per a la vigilància de l'embaràs pel metge tocòleg i l'assistència al part, a més de les proves per a la determinació d'anomalies del nadó. Una cobertura mèdica integral avalada per un quadre mèdic especialitzat, que atendrà totes les necessitats que se’t puguin plantejar.