Assegurança mèdica familiar MÚTUACAT

Una de les modalitats d’assegurança mèdica més sol·licitada és l’assegurança de salut familiar; és a dir, assegurances que cobreixen les necessitats de tota la família, on cada persona té unes necessitats totalment diferents de les altres. Les dues especialitats més importants i decisives perquè una família contracti una assegurança mèdica són: l’especialitat de pediatria, per les revisions pediàtriques i les urgències infantils, i l’especialitat de ginecologia, per les revisions ginecològiques i control d’embaràs.

Les assegurances mèdiques de Mútuacat ofereixen cobertures de vital importància per a les famílies amb nens com atenció urgent i orientació mèdica telefònica. Així, les famílies tenen la tranquil·litat que, en qualsevol moment, poden realitzar una visita pediàtrica o una consulta mèdica relacionada amb la salut dels fills.

Amb les modalitats d’assegurances de salut familiars de Mútuacat tindràs accés a una xarxa d’especialistes mèdics i centres hospitalaris de primer nivell, que cobriran totes les necessitats mèdiques familiars.

Totes les assegurances mèdiques familiars de Mútuacat inclouen serveis relacionats amb les necessitats familiars com per exemple planificació familiar, seguiment i control de l’embaràs o hospitalització per a nounats, entre d’altres.

Quins avantatges inclouen les assegurances familiars de Mútuacat?

A mutuacat.isalud.com d' iSalud trobar les assegurances mèdiques privades de la companyia Mútuacat, amb els millors avantatges per a les famílies i al millor preu. Perquè sabem que el més important per a tu és la família, t’oferim una gran varietat de productes de màximes cobertures, i a un preu molt competitiu, per a tu i per als teus familiars. Tot això amb la confiança d’una mútua de salut sense ànim de lucre, que reverteix tots els beneficis a millorar els serveis que s’ofereixen als mutualistes.

Perquè per a totes les famílies la salut és molt important, la clau és disposar d’una assegurança mèdica de màxima qualitat, que doni resposta immediata a qualsevol tipus d’imprevist relacionat amb la salut d’algun membre de la família, en qualsevol part del món i en qualsevol moment. Mútuacat garanteix als seus assegurats una cobertura sanitària de primer nivell a uns preus molt competitius.

XAT MÈDIC iSalud inclòs

El médico en tu móvil

  • Exclusiu per a clients iSalud
  • Xateja amb especialistes les 24 hores
Descarrega't l'App:
 
 
 
 
 

Compara, Estalvia i Contracta

Et busquem les millors assegurances i els millors serveis
Afegeix o elimina persones a assegurar