Assegurances mèdiques sense copagament MÚTUACAT

Les assegurances de salut sense copagament de la companyia Mútuacat són les assegurances mèdiques de tota la vida, a través de les quals podràs gaudir de la màxima tranquil·litat ja que, passi el que passi, sempre pagaràs la mateixa prima, independentment de les vegades que hagis fet ús de la pòlissa.

En cas que tinguis nens petits, a iSalud et recomanem contractar una assegurança mèdica sense copagaments; durant els primers anys de vida dels nens han de realitzar-se visites pediàtriques periòdiques, així com possibles visites a urgències. De tota manera, el nostre equip d’assessors de salut t’informarà al detall de cadascuna de les assegurances mèdiques que venem amb l’objectiu que trobis la que millor s’adapti a les teves necessitats.

Mútuacat t’ofereix tres assegurances de salut sense copagament: Tot Salut Bàsic, Tot Salut Familiar Complet i Tot Salut Col·lectius Complet. La primera opció és una assegurança de cobertura extrahospitalària, la segona és una assegurança de cobertura completa i la tercera és una assegurança de cobertura completa específica per a membres d'associacions i col·lectius. Totes tres sense cap tipus de copagament.

XAT MÈDIC iSalud inclòs

El médico en tu móvil

  • Exclusiu per a clients iSalud
  • Xateja amb especialistes les 24 hores
Descarrega't l'App:
 
 
 
 
 

Compara, Estalvia i Contracta

Et busquem les millors assegurances i els millors serveis
Afegeix o elimina persones a assegurar