Assegurances de salut per a Col·lectius i Associacions MÚTUACAT - Mútuacat

Assegurances de salut per a Col·lectius i Associacions MÚTUACAT

Els membres d’una associació o col·lectiu poden gaudir d’una assegurança mèdica privada de la companyia Mútuacat, amb els màxims avantatges assistencials per a tots els seus membres i, a més, disposar de primes especials.

Quan parlem d’associacions fem referència a fundacions, empreses, associacions sense ànim de lucre, col·legis d’un grup de professionals, etc. Amb la companyia Mútuacat, els assegurats tenen la possibilitat de contractar una assegurança mèdica de primer nivell adaptada a les necessitats del perfil del col·lectiu o associació, i amb condicions econòmiques especials.

Aquest tipus d’assegurança de salut garanteix als membres d’una associació o col·lectiu les màximes cobertures com, per exemple, medicina primària, especialitats mèdiques, mitjans de diagnòstic, tractaments especials, intervencions quirúrgiques i hospitalització, etc.

Quins avantatges ofereixen les assegurances Mútuacat d’iSalud per a col·lectius o associacions?

Les associacions o col·lectius que decideixen contractar una assegurança de salut han d’escollir entre l’àmplia varietat d’assegurances mèdiques que ofereixen les companyies asseguradores.

En general, la modalitat de pòlissa que més es contracta és l’assegurança mèdica completa, amb les màximes cobertures assistencials, sense copagaments i amb primes especials a causa del volum d’assegurats. Tanmateix, les pòlisses amb copagament reduït són, també, una opció interessant.

A iSalud t’oferim un assessorament comercial de primer nivell per poder escollir quina és la modalitat d’assegurança mèdica que millor encaixa amb les necessitats de cada perfil de client, de la mà de Mútuacat, on la salut i el benestar de les persones està per damunt de tot.

A través d’iSalud podràs contractar l’assegurança de salut que millor s’adapti a les teves necessitats amb l’atenció personalitzada d’un dels nostres assessors experts en salut.

Per poder elaborar un pressupost de l'assegurança de salut MÚTUACAT per al teu col·lectiu d'empresa, necessitem que omplis les següents dades:

Informació de l'empresa

Informació de la pòlissa

Tipus de col·lectiu

Dades de la persona de contacte

* Camps obligatoris