Assegurances mèdiques econòmiques MÚTUACAT

Cada vegada és més habitual que les companyies de salut incloguin dins de la seva cartera de productes una assegurança mèdica a baix cost, és a dir, amb unes cobertures més bàsiques, però a un preu més assequible.

Mútuacat Tot Salut Bàsic és una assegurança de salut que ofereix una completa cobertura extrahospitalària a un cost molt reduït. Les principals cobertures són medicina general i totes les especialitats, proves complementàries diagnòstiques, planificació familiar, seguiment i control de l’embaràs, fisioteràpia i rehabilitació i medicina preventiva, entre d’altres.

Aquest tipus de producte és molt adequat per a persones que han d’anar a un especialista mèdic o fer-se una prova diagnòstica de forma ràpida i urgent, amb la tranquil·litat que ho podran fer de manera immediata i evitant les llargues llistes d’espera.

A qui es dirigeix les assegurances econòmiques de MÚTUACAT?

L’assegurança de salut més econòmica o low cost de Mútuacat està dissenyada per donar cobertura a totes aquelles persones que no desitgen, de moment, contractar una assegurança completa d’import elevat, però que es preocupen tant per la seva salut com per la de la seva família. Alhora, també volen aprofitar els avantatges de la medicina privada de primer nivell i tenir cobertes totes les despeses extrahospitalàries com visites a especialistes, proves diagnòstiques o tractaments, entre d’altres.

A iSalud Mútuacat, podràs consultar de manera ràpida i àgil totes les cobertures i el preu de les diferents pòlisses low cost que actualment es comercialitzen al mercat. Així mateix, també podràs comptar amb un assessorament especialitzat en salut per part del nostre equip d’assessors comercials.

Els assegurats tenen la garantia de visita mèdica quan ho necessitin, de manera còmoda i ràpida. A més a més, tenen a la seva disposició més de 40.000 professionals mèdics i 10.000 centres mèdics concertats.

XAT MÈDIC iSalud inclòs

El médico en tu móvil

  • Exclusiu per a clients iSalud
  • Xateja amb especialistes les 24 hores
Descarrega't l'App:
 
 
 
 
 

Compara, Estalvia i Contracta

Et busquem les millors assegurances i els millors serveis
Afegeix o elimina persones a assegurar